JUST DANCE NOW

Este un joc video dezvoltat de cei de la Ubisoft. Un joc pe care il poti juca oriunde, oricand si cu un numar de prieteni nelimitat. Partea cea mai buna a acestui joc e ca nu ai nevoie de o consola pentru a il juca, ci doar de calculator, telefon si bineinteles conexiune la internet.

Ce trebuie instalat?

Este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe site-ul lor: https://justdancenow.com/ si sa descarci aplicatia pe telefon:

Android: AICI

IOS: AICI

Cum te poti juca?

  1. Deschide aplicatia de pe telefon.
  2. Introdu numarul camerei de joc pe care il gasesti pe pagina site-ului in dreapata sus.
  3. Tine telefonul in mana dreapta si urmeaza dansatorii de pe ecran.

Pe ce dispozitive merge?  Il poti juca pe: calculator, televizor, tablete si chromecast.

E un joc distractiv, ce te face sa depui efort fizic si pe care il poti juca cu prietenii la tine acasa. Iti poti alege ce dans vrei, si gasesti cele mai noi melodii. Partea proasta e ca un utilizator se poate juca doar 2-3 dansuri pe zi. Dar daca suneti mai multi asta nu ar fi o problema. Si bineinteles ca va puteti face abonament, care nu e foarte scump. Cam acestea ar fi preturile:

Parerea mea e ca mai bine dai 11 lei pe un abonament aici decat sa dai 100 de lei la sala. Poti gasi si multe exercitii fitness, si cu sguranta daca petreceti 40 de minute pe zi cu acest joc, veti pierde in greutate. Deci ar fi o alternativa foarte buna pentru sala de fitness.

Chiar daca va faceti abonament sau nu, e bine sa il incercati doar pentru amuzament. Distractie placuta!

Daca v-a placut articolul, va rog da-ti un like sau un share, m-ar ajuta foarte mult. Va multumesc! Deasemenea, astept si comentariile voastre.

Leave a Comment