Cum sa iei sala din prima?

Pentru ca azi am stat mai bine de 8 ore pe drum, in masina, mi-am adus aminte de ziua in care am luat permisul. As vrea sa va povestesc mai exact, despre cum am luat sala.

Cu totii vrem sa luam sala din prima incercare, pentru a trece cat mai repde la proba traseului, sa nu asteptam prea mult. Asta mi-am dorit si eu. Asa ca am inceput sa intreb in stanga si in dreapta, ce trebuie sa fac, de unde sa invat, cum e mai bine sa procedez. Am luat legislatia, am citit-o. Am luat o carte de intrebari, le-am facut si pe acelea. Am mai gasit intrebari pe internet. Toata lumea imi spunea sa intru pe site-ul de la drpciv, ca acolo gasesc ce imi trebuie. Am intrat dar nu am gasit o interfata prea placuta. Nu am avut rabdare sa fac prea multe pe acel site. Intr-un final am gasit acesta platforma:http://www.scoalarutiera.ro, unde erau toate informatiile de care aveam nevoie.

Site-ul lor e foarte bine structurat. Aveti o parte cu lectii video despre legislatie. E mult mai usor sa intelegi regulile din exemplele video decat citind o carte. A doua parte cuprinde semnele de circulatie si explicatia fiecareia. Iar a 3 a parte si cea mai importanta din punctul meu de vedere contine toate intrebarile pe care le primesti la examen. E bine sa le faci pe toate pentru ca la examen te vei lovi de ele, fara a fi ceva schimbat in intrebare sau la raspunsuri. Deci daca parcurigi acesti pasi vei lua garantat examenul.

Deasemenea, acolo gasiti si foarte multe sfaturi despre cum sa procedati fie la sala fie la traseu. Daca va uitati la review-uri toti cei care au invatat de pe aceasta platforma au luat punctaj maxim si au luat din prima sala. Un alt plus al platformei este ca puteti sa o folositi si de pe telefon. Deci cand mergeti cu metroul sau autobuzul va puteti valorifica timpul in acest sens. Iar progresul de invatare va este salvat daca va logati, deci veti stii unde ati ramas.

Stiind aceste intrebari, la examen a fost foarte simplu, si am iesit printre primii. Plus ca nu am avut atatea emotii. Dar erau si foarte multi care povesteau ca e a 3 a sau chiar a 4 a oara cand dau examenul. Sau sunt alte persoane care stiu sa conduca, dar nu trec de acest examen.

Daca dati sala pentru prima oara sau daca o dati din nou, aceasta platforma va poate ajuta cu siguranta.

Astept comentariile voastre, un like sau un share daca v-a placut. Va multumesc si va doresc mult succes la sala😘

1 thought on “Cum sa iei sala din prima?

Leave a Comment