Invitatii pentru nunta

Invitatii pentru nunta

Daca esti in pregatirile pentru nunta, si vrei sa econimisesti bani, acest articol este foarte util pentru tine.

Nunta in sine necesita foarte multi bani. Dai la restaurant, costume, fotograf, meniuri, aranjamente, formatie si multe alte lucruri marunte care adunate te pot costa foarte mult. Da stiu, o data faci nunta, dar nu ai vrea ca dupa acea seara sa ramai cu datorii, nu? De aceea e bine sa fii calculata in toot ceea ce priveste aceasta organizare.

Asa ca va proupun o modailtate de a economisi banii pentru invitatii. De ce sa nu cumperi invitatiile? Pentru ca sunt ieftine, nu? De ce sa nu dai 2-3 lei pe o invitatie? Da, o invitatie poate costa pana in 10 lei. Dar aveti mai multi invitati la nunta, nu ? De exemplu, am gasit pe un site, o invitatie destul de banala care costa 5 lei, si arata in felul urmator:

Invitatie pentru nunta

Iar tie iti trebuiesc 100 – 200 de invitatii, daca nu, chiar mai mult. Daca facem un calcul, la sfarsit vei scoate din buzunar intre 5000 si 1000 de lei. Destul de mult zic eu.

Ce poti face? Iti poti face invitatiile singura acasa, nu trebuie sa fii vreun designer priceput. Sa nu te gandesti ca te pun acum sa tai hartii in nu stiu ce forma, sa le lipesti si sa iti pierzi rabdarea. Nu, iti propun o solutie mai simpla si mai rapida: https://www.canva.com/

Canva.com

In dreapta site-ului ai o zona in care iti poti alege un template deja creat de cei de la canva, atentie insa, unele sunt cu bani. Dar sunt foarte multe gratuite pe care le puteti folosi. Am ales si eu un template, care este asemanator cu invitatia aceia de 5 lei de mai sus.

Cum procedezi? Ai mai multe variante: modifici un template care este gratuit( cea mai simpla varianta) modifici un template cu bani si il faci gratuit sau iti faci un template de la zero.

DINTR-UN TAMPLATE CU BANI – IN UNUL GRATUIT

Am sters aranjamentul florar din imagine, pentru ca el era cel pe care trebuia sa dau bani, nu vroiam asta, si l-am inlocuit. Tot in dreapta paginii, ai un o sectiune cu elemente in care am gasit alte aranjamente.Deasemenea, poti adauga filtre si modifica culoarea, textul si multe altele. Cam asta a iesit dupa modificare:

O invitatie simpla pe care in mod normal dati 5 lei, si pe care o puteti singure face in mai putin de 5 minute. Pentru ca site-ul este destul de ofertant, iti poti adauga si din imaginile tale, si le poti folosi la fel de usor.

ALTE INVITATII FACUTE DE LA ZERO


Cam acestea ar fi, cateva din invitatiile pe care le-am facut, si pe care cu siguranta le puteti face si voi. Asa ca, nu da-ti banii pe invitatii, faceti-le singure. Daca aveti intrebari, sau va pot ajuta cu ceva in legatura cu aceste invitatii si cu modul lor de a fi facute, astept sa imi scrieti.

Daca va placut acest articol, va rog da-ti un like sau un share, inseamna mult pentru mine. Va multumesc!

9 thoughts on “Invitatii pentru nunta

  1. Mi-ai amintit de invitatiile pentru nunta noastra, le-am facut in saptamana nuntii la un magazin care era foarte aglomerat si ne-a pus pe noi sa le taiem. Acum da, le-as face singura.

  2. Și noi ni le-am asamblat singuri. Le-am comandat la compania care ne-a filmat svenimentul, dar au venit toate bucăți. Probabil că acum aș încerca eu să fac. Folosesc și eu canva uneori.

  3. Si eu mai folosesc Canva cand nu am acces la Photoshop. Este o alternativa foarte buna, pentru ca ai o gramada de template-uri disponibile, utile cand esti in pana de idei. Pentru a iesi cat mai ok cu invitatiile de nunta, mai lipseste o componenta – firma unde printezi. Daca ai gasit o oferta buna, te-ai scos cam la 1 leu (sau mai putin) per invitatie.

  4. Mi se pare foarte faina ideea de a-ti face singura invitatiile de nunta! Chiar ma batea si pe mine gandul la modul serios sa mi le fac cu manuta mea, atunci cand va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *