The Mule (2018)

The Mule (2018)

Un film bun ce ruleaza in aceasta perioada la cinema. Un om in varsta care vrea doar sa faca bani, livrand lucruri dintr-o parte in alta, devine fara sa isi dea seama cel mai bun traficant de droguri din reteaua mexicanilor.

Nu e doar un film clasic, ce prezinta viata traficantilor de droguri. E mai mult de atat. Este prezentata diferenta intre generatii si problemele acestora. Si in principal iti ofera o lectie de viata pe care multi dintre noi ar trebui sa o urmam, macar intr-o anumita masura, si anume sa nu punem munca mai presus de familie. Familia sa fie prima ca si importanta in viata noastra, si apoi munca. De cate ori nu facem asta? Sa ne afundam in munca? Si sa uitam de lucrurile cu adevarat importante. Daca nu ti-ai mai sunat parintii sau bunicii de mult, fa-o acum. Lasa acest articol pentru mai tarziu si suna-i. Doar sa ii intrebi ce mai fac, e suficient.

Un alt aspect care ne este prezentat in film, este sa fim mai relaxati in tot ceea ce facem. Sa ne facem munca cu placere, sa ne bucuram de ea, sa nu devina o povara. Exact acest comportament il are si personajul principal al filmului pe tot parcursul drumului sau. Se bucura din plin de viata la cei 90 de ani ai lui.

Ca sa nu ma lungesc prea mult, inchei cu doua intrebari: Cat de importante sunt familia si munca pentru voi? Cat timp acordati fiecareia? Daca v-a placut articolul, dati un like sau un share m-ar ajuta mult. Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *