VIATA LUI PI

VIATA LUI PI

Este un film dramatic realizat dupa romanul Life of Pi a lui Yann Martel.
A castingat 4 Premii Oscar pentru: cel mai bun regizor, cea mai buna realizare cinematografica, cele mai bune efecte vizuale, cea mai buna coloana sonora originala. Iar scenariul a fost rescris de 170 de ori in 3 ani.

Filmul incepe in India si il aduce in prim plan pe personajul principal, fiul unui barbat ce detine o gradina zoologica. Desi numele sau PI te duce cu gandul la matematica, proivine de la numele unei piscine. Inca de mic, tatal sau il obliga sa vada cum tigrul sfasie un alt animal de viu. Invatand-ul astfel intr-un mod destul de dur faptul ca „Animalele nu gandesc ca noi. Oamenii care uita asta platesc cu viata!”.Un alt lucru pe care il invata e ca religia inseamna intuneric, iar dumnezeu nu exista. Fapt care il face pe PI sa il caute pe Dumnezeu. Si decide ulterior sa aiba mai multe religii, pentru ca nu stie ce sa aleaga si ii crede pe toti.

Actiunea incepe cand familia lui se decide sa plece din India, cu tot cu animalele din gradina zoologica, iar PI sfarseste naufragiat pe o barca doar cu un tigru. Acelasi tigru din copilarie de la care a invatat ca animalele nu sunt prietenii oamenilor. Iar de aici va puteti inchipui ca incepe o intreaga aventura. Motivul sau de a ramane in viata, a fost ingrijirea tigrului. Dar in contradictie cu acest fapt, a fost si greu pentru ca a fost o lupta contiua cu el.

In plus, aveti ocazia sa vedeti niste peisaje absolut superbe.

Este un film despre supravieturie si despre tot ceea ce a creat Dumnezeu. Nu mai continui cu povestea, si va las pe voi sa il descoperiti. Il puteti vedea aici:https://voxfilmeonline.net/life-of-pi-viata-lui-pi-2012/

Desi filmul a aparut in 2012, eu abia staptamna asta l-am vazut. In cazul in care nici voi nu l-ati vazut pana acum, vi-l recomand. Daca va plac acest gen de filme, de aventura, mister, supravietuire, acesta o sa va placa cu siguranta.

Astept comentariile voastre in care sa imi spune-ti daca va placut filmul. Inchei rugandu-va sa dati un like sau un share la articol m-ar ajuta mult. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *