SUPRAVIETUIND PE MARE

SUPRAVIETUIND PE MARE

Cunsoscut sub numele de Adrift, este mai mult decat un film de actiune. Un film inspirat dupa o poveste adevarata. Este o poveste de dragoste ce ii aduce in prim plan pe doi tineri proaspat indragostiti, ce au o pasiune in comun, navigatul pe mare. Fara sa isi dea seama vor ajunge direct în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. Cum isi vor gasi puterea sa treaca peste? Vor supravietui pana la final? Ce ii va tine in viata? Sunt intrebari la care veti gasi raspunsuri neasteptate.

Exista doua tipuri de filme pe care trebuie sa le vezi: bune si foarte bune. Cele foarte bune iti trezesc emotii puternice. Sunt acele filme care te fac sa traiesti cu adevarat momentele ecranizate. Din punctul meu de vedere, Adrift, e un film foarte bun. E un film, din care ai lucruri de invatat, un film in care sa fii curajos nu este o optiune, e o nevoie. E unul dintre putinele filme la care eu am plans, si mi-a trezit o emotie puternica.

L-am vazut anul trecut, la cinema cand a aparut, si pot spune ca e unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in 2018. Acum il puteti gasi online: https://www.filme-online.bz/adrift-supravietuind-pe-mare-2018-online-subtitrat-hd.html

Daca urmeaza sa il vedeti, sau l-ati vazut deja, lasati-mi comentarii cu pararea voastra despre acest film. Si daca va placut articolul un like sau un share m-ar ajuta mult. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *