CEL MAI MARE VANZATOR DIN LUME – Og Mandino

CEL MAI MARE VANZATOR DIN LUME – Og Mandino

Pentru ca vreau sa fac review-uri pe bune, as vrea sa iti spun despre o carte pe care nu ti-o recomand.

  Nu este un manual de vanzari, ci o carte din care aflati cum sa deveniti un intreprinzator, cum sa porniti o afacere din nimic si cum sa va educati ca sa aveti succes.

Cam asa arata pe scurt descrierea cartii. Pare foarte interesant, nu? Dupa ce o vei citi vei fi capabil sa faci o afacere din nimic si vei avea succes. In carte sunt prezentate 10 secrete care daca le vei aplica in fiecare zi, te vor ajuta. Am avut rabdarea de a o termina, dar nu m-a dat pe spate deloc.

Vrajeala,o totala vrajeala. Nu o sa ai succes si nici nu te vei imbogati dupa ce citesti si aplici aceste reguli din carte.

Voi inista pana cand voi reusi. Acesta e unul dintre marile secrete, care nu e o vreo descoperire. Si sunt sigura, deja stii ca trebuie sa continuii sa faci ceva chiar daca nu iti iese din prima.

In esenta cartea iti arata cele 10 secrete, pe care trebuie sa ti le repeti mereu in minte si te vor ajuta sa ai sucees. Mi se pare foarte stresanta aceasta practica, aceasta repetare a unei fraze, si nu mi se pare deloc sanatoasa. Sunt foarte multe carti bune de motivare, de buissness dar aceasta nu se numara printre acelea. Nu inteleg de ce toata lumea o lauda, dar eu nu o recomand.

Poate este doar parerea mea, si vad eu altfel lucrurile. Eu cred ca nu ar trebui sa va invetiti nici bani si nici timpul cu aceasta carte. Nu ca ar costa foarte mult (maxim 15 lei la elefant sau emag), dar ca si timp va costa. Si nu va va ajuta in niciun fel. Ma repet, poate este doar parerea mea.

Inchei cu rugamintea de a sa un like sau un share la aceasta postare. M-ar ajuta mult. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *