SUAMP un player audio ce reda muzica de pe youtube

SUAMP un player audio ce reda muzica de pe youtube

Youtube-ul este una dintre aplicatiile pe care le folosim in fiecare zi. Oriunde v-ati afla deschideti youtube-ul de pe telefon si cautati muzica preferata, vlog-uri, tutoriale, carti audio si multe altele. Dar cu totii stim ca videclipurile ne consuma foarte mult internet, si nici nu putem face altceva pe telefon in acelasi timp, trebuie sa ramanem in aplicatia de youtube.

Aplicatia suamp in principal va ajuta sa ascultati muzica preferata cu un consum de internet mai mic si sa interactionati in acelasi timp cu alte aplicatii sau de ce nu sa blocati telefonul. Are o interfata usor de utilizat, va puteti creea playlist-uri, puteti modifica efectele audio si puteti chiar importa lista din contul vostru de youtube. Mai mult de atat o puteti instala pe softul de la masina sau sa va conectati prin bluetooth si sa redati muzica de pe telefon. Este o aplicatie care merita instalata

O puteti gasi AICI

Cum o folosit-o eu?

Stiti zilele acelea neplacute in care trebuie sa faceti curat? Eu, ca sa imbin utilul cu placutul, in timp ce fac curat, imi pun castile si ascult muzica sau carti audio de pe youtube. Dar cum nu pot asculta si bloca telefonul in acelasi timp, am inceput sa folosesc Suamp.

Voi ati folosit aceasta aplicatie pana acum?😏

Un like si un share la articol m-ar ajuta foarte mult. Va multumesc!😘

2 thoughts on “SUAMP un player audio ce reda muzica de pe youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *