CATCH ME IF YOU CAN si doctorul italian din Romania

CATCH ME IF YOU CAN si doctorul italian din Romania

Cand cititesti acest titlu te intrebi probabil ce legatura are filmul CATCH ME IF YOU CAN cu doctorul Italian fals din Romania care a tot aparut in aceasta perioada peste tot la stiri.

Sa incepem cu filmul CATCH ME IF YOU CAN unul din filmele mele preferate ce il are ca personaje principale pe Leonardio DiCaprio si
şi Tom Hanks. DiCaprio joaca in rolul escrocului ce a lucrat ca doctor, avocat şi copilot la o companie aviatică populară – toate înainte de a împlini 21 de ani. Fiind un maestru al înşelăciunilor, el a fost şi un foarte bun falsificator, reuşind să câştige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false.  Iar Tom Hanks joaca in rolul agentului FBI care e pe urmele acestui impostor. Finalul este putin neasteptat, ma mananca putin degetele sa va scriu ce se intampla, dar ma abtin pentru ca poate veti vrea sa vedeti filmul, asta in cazul in care nu l-ati vazut deja. Un film foarte bun, te tine in suspans, are tot ce ii trebuie. Si mai presus de asta e inspirat dintr-o poveste reala.

Saptamana trecuta am tot auzit de existenta unui doctor fals in Romania. Imediat, mi-am adus aminte de acest film pe care l-am vazut recent. Cu toate ca filmul e din 2003. Impresionant cum un italian care avea doar 8 clase a reusit sa profezese timp de aproape 2 ani fara ca nimeni sa nu isi dea seama, iar colegii sa nu observe nimic pentru ca avea un limbaj destul de academic, spun ei. Cum e posibil asa ceva? In plus, nu au existat plangeri din partea pacientilor. Dar a fost demascat de o asistenta pentru ca nu stia sa-si puna manusile chirugicale sau sa se spele pe maini confrom protocolului medical.

Intrebarea mea este: Oare el s-a inspirat din acest film ? :)) . E o poveste care seamana destul de mult. Daca a facut-o sau nu, seamana foarte mult cu personajul principal care la fel va trece prin aceasta experienta fara avea niciun studiu, si este pus in situatia in care va trebui sa opereze. Daca vreti sa vedeti cum s-a descurcat, gasiti filmul aici:

https://filmehd.net/catch-me-if-you-can-prinde-ma-daca-poti-2002-filme-online.html

Daca va placut articolul un like sau un share m-ar ajuta destul de mult.Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *