Cum sa faci bani testand aplicatii?

Cum sa faci bani testand aplicatii?

Daca vrei sa faci bani testand aplicatii ai putea incepe prin utilizarea platformei TesterWork: https://testerwork.com/

Platforma TesterWork

Mai sunt si alte platforme precum UTest sau TestBirds, dar pentru ca eu am folosit pana acum doar TesterWork, voi vorbi doar despre aceasta platforma.

Dupa ce te loghezi va trebui sa treci un test cu cateva intrebari. Iar dupa ce adaugi si detaliile personale, va trebui sa adaugi modeulul si sistemul de operare a telefonului pe care il ai. Poti adauga mai multe device-uri daca le poti folosi, cu cat ai mai multe cu atat mai bine pentru ca vei primi mai multe teste.

Platforma cuprinde cateva sectiuni importante:

1.In prima sectiune veti gasi toate testele active la momentul respectiv. Eu acum nu am niciun test in desfasurare, prin urmare nu am nimic in lista.

Test Cases

2. A doua sectiune, este sectiunea de Ranking, sau mai bine spus nivelul la care te afli in momentul de fata. Este bine sa cresti cat de mult poti, sa ajungi la ultimul nivel, deoarece ti se vor dubla banii. Procentul din dreptul fiecarui nivel este inmultit cu suma de bani primita pe un test. De exemplu daca un test este platit cu 2$ atunci tu vei primi 4$. Cum poti creste? Trebuie sa ai in vedere 2 lucruri: 1.Trebuie sa testezi cat mai mult in decursul a 30 de zile. 2.Testele pe care le faci trebuie sa fie acceptate, astfel vei primi puncte. Toate acele puncte acumulate vor duce la crestereaa rank-ului. Trebuie sa fiti foarte atenti, si sa rezolvati corect teste-le altfel vi se scad 10 puncte pentru fiecare in parte. Eu am 2 teste respinse din motive banale(ex: ca nu am facut screenshot-ul paginii corecte). Deci mare atentie la detalii. La sfarsitul fiecarui test va trebui sa faceti un screenshot. Testele nu sunt grele sunt facute in mai multi pasi. Si trebuie sa raspunzi cu da sau nu la fiecare pas. Acestea se numesc test case-uri dar mai sunt si altfel de teste. De exemplu ti se da o aplicatie, iar tu va trebui sa o testezi intr-o zi, si sa raportezi problemele. Dar pentru asta voi face un alt articol.

Ranking
Teste acceptate
Teste respinse

3. A treia sectiune Work History cuprinde un tabel cu toate testele facute de tine si statusul lor. Daca sunt in etapa de procesare, moderare sau daca sunt platite.

Work History


4. Si ultima sectiune Payments, va arata toate tranzactiile care s-au facut catre contul vostru de pay-pall. Daca nu aveti inca unul, ar trebui sa va faceti. Si aici as spun cati bani am facut eu in decursul a 2 luni, doar ca sa va faceti o idee. Insa in acest timp, am facut ce teste am vrut, si cand am avut chef. Nu am investit prea mult timp. Dupa ce am tras linie, am ajuns la suma de 37$. Ramane la aprecierea fiecaruia acum daca e o suma buna, sau daca se merita sau nu.

Cum primiti testele?

Testele le veti primi prin e-mail, si va trebui sa fiti forate rapizi cand le accesati, pentru ca daca nu intrati in primele 5 minute pe link-ul pe care il primiti pe mail, exista o posibilitate destul de mare ca toate locurile sa fie ocupate. Asta ar fi partea proasta a acestei platforme: concurenta e destul de mare. Dar in rest mie mi se pare ok, iar banii ii primiti in decursul a catorva ziele.

Daca stiti alte platfrome de testare pe care le-ati folosit, sau daca aveti alte intrebari sau pareri legate de aceasta platforma, astept comentariile voastre. De asemenea, daca va placut articolul un like sau un share m-ar ajuta foarte mult.Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *