O aplicatie care te ajuta sa te organizezi

O aplicatie care te ajuta sa te organizezi

Aici o gasiti: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trello

Cu ajutoarul acestei aplicatii iti poti organiza de la proiecte pana la vacante si intalniri cu prietenii.

E o apllicatie destul de simpla dar utila. Pentru inceput iti porti creea un board care cuprinde 3 liste: TO DO, IN PROGRESS, DONE. Atunci cand creezi lista de lucruri pe care vrei sa le indeplinesti, le vei trece in prima lista TO DO, cand incepi sa lucrezi la unul dintre lucrurile din prima lista le vei trece in a doua lista IN PROGRESS, iar dupa ce le termini le adaugi in ultima lista in DONE.

Cum folosesc eu aplicatia?

Eu mi-am facut un board pentru luna Februarie, si sunt curioasa cate din acea lista vor fi trecute in DONE, la sfarsitul lunii. E o modailtate de a monitoriza oarecum ceea ce faci.

Ce imi place foarte mult e ca iti poti adauga si alti membri in acele liste si puteti stabili impreuna detaliile unui proiect sau ce face fiecare in parte. De exemplu daca aveti un proiect pentru facultate si lucrati intr-o echipa de catre 3 – 4 va imparti intre voi ce lucruri face fiecare si le puteti trece in aplicatie. Deci e foarte utila si pentru studenti dar nu numai.

Daca va placut articolul un like sau un sharem-ar ajuta foarte mult.Va multumesc!

13 thoughts on “O aplicatie care te ajuta sa te organizezi

  1. Interesanta aplicația, însă eu sunt adepta agendelor. Îmi place să scriu, să simt mirosul hartiei și cum alunecă mina creionului pe aceasta. Partea cu tehnologia nu mă pasionează foarte mult. Probabil și din cauza vârstei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *