De ce sa urmariti blogul Stories For Girls ?

https://storiesforgirls.ro

Incep prin a spune ca acest blog cuprinde mai multe categorii de la review-uri pentru produse de ingrijire pana la calatorii si home decor. Dar in principal, sunt prrzentate multe review-uri pentru produse de ingrijire, machiaj, si parfumuri. Iar acum poate va ganditi ca aceste revuew-uri le gasiti pe toate site-urile, de ce ati intra tocmai aici? Sunt foarte multe beauty blog-uri au review-uri la produse care mai de care mai bune si mai scumpe. Facebook-ul si instagram-ul e plin de astfel de influenceri.

De ce sa alegeti tocmai acest blog?

Pentru ca veti gasi:

  • produse pe care si le permite oricine
  • cateva alternative la produsele pe care vi le doriti dar poate nu vi le puteti permite.
  • review-uri reale.
  • articole in care puteti face anumite lucruri si cu bani mai putini.

In concluzie, nu veti gasi acea falsa impresie ca trebuie sa cumparati orice va cade in mana si ca toate produsele sunt bune.

De exemplu unul dintre articolele mele preferate este CUM SA ITI FACI BIROUL CU BANI PUTINI. Chiar merita citit si pus in practica. Cam asa incepe:
„Hello ladies! Daca sunteti in cautarea unui birou multifunctional care sa se potriveasca aproape oricarui decor si pe care sa nu dati o gramada de bani, ati nimerit unde trebuia .”                                                                                             

Continuarea o puteti gasi aici: http:// http://www.storiesforgirls.ro/cum-sa-ti-faci-birou-cu-bani-putini/

Daca vreti da fiti la curent cu ultimele noutati urmariti si pagina de facebook si instagram : https://www.facebook.com/storiesforgirlsro/ , https://www.instagram.com/stories_for_girls_ro/

Si daca va placut articolul un like sau un share m-ar ajuta mult. Va multumesc!

Leave a Comment