Aplicatia care citeste in locul tau!

De curand am gasit o aplicatie care citeste in locul tau. E foarte simplu de folosit: doar adaugi textul, selectezi limba in care vrei sa fie citit si apesi butonul de play. Bineinteles ca va fi citit cuvant cu cuvant ca doar e un robot, si nu e in totalitate cursiv si fara greseli, insa este suficient daca vrei sa citesti o carte si vrei sa faci si curatenie in acelasi timp.

Mai sunt carti pe care nu le gaesti in format audio, sau sunt cu bani. Dar daca le gasesti in format pdf, poti folosi aceasta aplicatie pentru a le transforma in audio. La fel am procedat si eu. Am cautat cartea Tata bogat, tata sarac – Robert T. Kiyosaki si nu am gasit un format audio gratuit asa ca am folosit aplicatia. Asa am reusit sa imi fac si treaba prin casa, sa si „citesc” cartea.

Mi se pare o aplicatie foarte utila, care te poate ajuta sa fii mai productiv. Mai ales daca nu ai prea mult timp liber la dispozitie, e o solutie foarte buna pentu tine.

Aplicatia o poti descarca de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyperionics.avar

Daca stiti alte aplicatii asemanatoare, sau mai bune pe care le folositi, astept comentariile vostre! Deasemenea, daca va placut articolul un like si un share m-ar ajuta foarte mult! Va multumesc!

Leave a Comment