Ablo

Hey, am revenit cu noutati. De curand am descoperit o aplicatie geniala. Eu am descoperit-o ca apilcatie, dar o puteti gasi si sub forma de platforma WEB AICI.

E UTILA PENTRU TINE DACA:

  1. VREI SA INVETI O LIMBA NOUA. Daca vrei sa iti dezvolti si exerezi limba engleza dar nu numai, aici poti gasi vorbitori nativi cu care poti vorbi fie prin intermediul mesajelor fie telefonic sau prin video call. Daca nu ai cu cine sa vorbesti in limba pe care doresti sa o inveti, aceasta platforma e ideala pentru tine. Sincer, pe mine m-a ajuta foarte mult din acest punct de vedere.
  2. VREI SA CUNOSTI CULTURI NOI. In functie de starea pe care o ai in ziua respectiva, site-ul te trimite in locuri diferite ale lumii. E un proces aleatoriu, ce te va plimba prin absolut toate tarile si te va pune in legatura cu cei de acolo. Mi se pare o idee foarte buna, vei stii de unde este acel om inainte sa il cunosti si in timp, poti afla foarte multe lucruri despre tara respectiva.
  3. VREI SA ITI FACI PRIETENI. Chiar cred ca se pot lega prietenii pe aceasta platforma daca atat voi cat si cei cu care vorbiti sunt deschisi spre asa ceva. E un lucru bun mai ales ca iti poti face prieteni oriunde in lumea asta.

Daca nu iti doresti nimic din lista de mai sus, atunci o poti incerca doar pentru distractie.

abo

In functie de nevoia ta poti descarca aplicatia de aici: ANDROID sau IOS.

Un articol scurt, dar sper eu folositor. Va astept si in comentarii, iar daca v-a plaut un like sau un share m-ar ajuta foarte mult.Va multumesc!

Leave a Comment