Am dezinstalat 41 de aplicatii..

Am dezinstalat 41 de aplicatii..

Tema acestui articol a pornit de la ideea documentarului Minimalist. Il poti gasi pe Netflix si nu dureaza mai mult de o ora ca si perioada de vizionare.Chiar ti-l recomand. In esenta documentarul are la baza ideea de a consuma mai putin si de a scapa de lucrurile pe care nu le folosim sau care nu ne aduc valoare. Ce rost are sa am 1000 de produse cosmetice cand eu folosesc doar ceteva din ele zilnic, ce rost are sa am dulapul plin daca eu ma imbrac doar cu 2-3 tricouri si 2 perechi de blugi, ce rost are sa am 20 de linguiri daca eu folosesc doar una..si lista poate continua. Iar intrebarea mea este:

Ce rost are sa am telefonul plin de aplicatii daca eu folosesc doar cateva?

Am incercat sa aplic conceptul minimalist si in aceasta zona.Mi-am dat seama ca am foarte multe aplicatii instalate dar pe care nu le folosesc deloc. Cam asa arata telefonul meu inainte sa le dezinstalez:

Da aveam cam 6 slide-uri, si multe aplicatii. Dar am reusit sa renunt la 41 de aplicatii pe care nu le foloseam in mod frecvent. Si cam asa arta rezultatul:

Un sigur slide, cu aplicatiile grupate. Pe langa asta am decis sa renunt si la notficari. Aveam multe notificari pe care le primeam in mod constant pe telefon si care ma enervau la culme in ultima perioada. Ma uitam din 10 in 10 minute pe telefon fara a fi deloc relevant.

Asa ca am oprit multe dintre ele. Chiar nu aveam nevoie sa primesc atatea notificari.Le-am pastrat doar pe cele pe care le-am considerat importante. Am facut si o lista cu aplicatiile dezinstalate dar nu as vrea sa te plictisesc, asa ca o sa iti zic in mare ce am dezinstalat: aplicatii de vreme, aplicatii de editare video sau foto, aplicatii de invatare cum e udemy, twitter , audiobooks si multe altele.

Am vazut cativa youtuberi ca au incercat sa aplice acelasi concept pentru garderoba personala. Lucru foarte bun, as vrea sa il aplic si eu ..si poate va urma un alt articol pe tema asta.

Inchei cu provocare: Dezinstaleaza-ti si tu aplicatiile pe care nu le folosesti💪 Daca vei face asta as fi foarte curioasa cate aplicatii ai dezinstalat din telefon si poate care sunt aceatea.Astept comentariul tau👉

Iar daca ti-a placut articolul, un like sau un share m-ar ajuta enorm 🤗 Te pup 😘

2 thoughts on “Am dezinstalat 41 de aplicatii..

 1. We offer you the opportunity to advertise your products and services.

  Dear Sir / Madam Here is a fine offers for you. I want to offer the possibility of sending your commercial offers or messages through feedback forms. The advantage of this method is that the messages sent through the feedback forms are included in the white list. This method increases the chance that your message will be read. Mailing is made in the same way you received this message.
  Sending via Feedback Forms to any domain zones of the world. (more than 1000 domain zones.).
  The cost of sending 1 million messages is $ 49 instead of $ 99.
  Domain zone .com – (12 million messages sent) – $399 instead of $699
  All us sites that have a feedback form. (10 million messages sent) – $349 instead of $649
  All domain zones in Europe- (8 million messages sent) – $ 299 instead of $599
  All sites in the world (25 million messages sent) – $499 instead of $999

  Discounts are valid until April 11.
  Feedback and warranty!
  Delivery report!

  In the process of sending messages, we do not violate the rules of GDRP.
  This message is created automatically use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype – FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com

  Best wishes

  This message is created automatically use our contacts for communication.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *