Cea mai buna aplicatie pentru calatorii

Hey, pentru ca vine vara si in aceasta perioada a anului calatorim mai mult, as vrea sa va arat o aplicatie pe care trebuie sa o aveti instalata in telefon atunci cand plecati in vacanta.

Cu totii stim ca atunci cand plecam in alt oras sau fie alta tara, vrem sa vedem cat se poate de multe lucruri in cateva zile. Fapt pentru care trebuie sa cautam destinatiile turistice inainte de a pleca de acasa. Aceasta cautare poate dura destul de mult. Trebuie sa cauti hotelul, transportul, restaurantele, locurile pe care vrei sa le vizitezi.

Pentru ca eu nu am foarte multa rabdare cand vine vorba de aceasta cautare, folosesc aplicatia Google Trips, unde gasesc absolut tot ce am nevoie.

O poti descaraca de aici pentru ANDROID si IOS

MULTE INFORMATII

Aici poti gasi foarte multe informatii despre locurile din orasul cautat. Aplicatia cuprinde o sectiune de „things to do” in care gasesti de la parcuri, gradini, cladiri cu arhitecturi impresionante, magazine, cluburi, muzee. O alta sectiune doar pentru mancare si bautura, unde la fel poti gasi cele mai de top restaurante si toate locurile in care poti manca din acel oras. O sectiune pentru transport, care la fel iti ofera informatii despre transportul in acel oras fie cu taxi-ul, masina, bicicleta. Si nu e doar atat, gasesti si o sectiunde doar pentru discount-uri.

FARA INTERNET

Iar cea mai buna parte a aplicatiei este ca te poti folosi de toate aceste informatii chiar daca nu ai internet. Trebuie doar sa bifezi optiunea ”Make available offline” care este afisata sub poza fiecarei excursii. Iar toate datele vor fi salvate in telefonul tau.

Folosind aceasta aplicatie, eviti sa ajungi intr-un oras si sa ai experiente nu foarte placute. Google tirps pare a fi cea mai buna aplicatie de calatorii care exista in momentul de fata. Incearc-o si tu si spune-mi parerea ta intr-un comentariu mai jos.

Daca v-a placut articolul un like si un share m-ar ajuta foarte mult!Va multumesc!

1 thought on “Cea mai buna aplicatie pentru calatorii

 1. Hi! newbox.ro

  We advance

  Sending your business proposition through the feedback form which can be found on the sites in the Communication section. Feedback forms are filled in by our software and the captcha is solved. The superiority of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This technique improve the probability that your message will be open. Mailing is done in the same way as you received this message.
  Your business proposition will be seen by millions of site administrators and those who have access to the sites!

  The cost of sending 1 million messages is $ 49 instead of $ 99. (you can select any country or country domain)
  All USA – (10 million messages sent) – $399 instead of $699
  All Europe (7 million messages sent)- $ 299 instead of $599
  All sites in the world (25 million messages sent) – $499 instead of $999

  Discounts are valid until May 25.
  Feedback and warranty!
  Delivery report!
  In the process of sending messages we don’t break the rules GDRP.

  This message is automatically generated to use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype – FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com
  WhatsApp – +44 7598 509161
  http://bit.ly/2V0AbVY

  Thank you for your attention.

Leave a Comment